Monday, July 11, 2005

Carti + un nou proiect ce ar putea fi interesant

Insemnarile in blogul asta au fost din ce in ce mai rare in ultimul timp, desi credeam ca odata cu venirea vacantei (scolare) voi avea mai mult timp. Adevarul e ca am lasat-o si mai moale in ultima vreme in ceea ce priveste programarea in timpul liber (efectele secundare ale faptului ca programez 8-9 ore la servici :)), si mi-am facut mai mult timp pentru citit (finally found a Marx book, "Ideologia germana", plus "Sisteme de operare moderne", a lui Tanenbaum, plus "Teoria estetica" a lui T. Adorno ce sta proaspat cumparata si imi face cu ochiul).
Totusi azi Carmen Holotescu mi-a atras atentia asupra TagCloud, si se pare ca am un nou proiect asupra caruia sa ma gandesc. Oricum vroiam sa fac ceva in sensul asta, i.e. sa "deschid" MogContext folosind RESTian web services.

In alta ordine de idei, I'm not staying at home for three-four days, so that means that my computer is powered down, which means that MogNews and MogContext are also down. Sper sa fac rost de un al doilea computer cat mai curand, a.i. sa-l folosesc ca server, fara sa-mi fie teama ca in caz ca "ma lasa" raman fara nici un computer. Resurse financiare pentru un al doilea computer poate ca s-ar gasi, problema e ca n-am unde sa-l pun :)