Friday, May 09, 2008

imoo.ro - Agregator anunturi imobiliare

Dupa lansarea autoo.ro (agregator anunturi auto) si tinand cont de faptul ca totusi Creditlink este un broker de credite imobiliare, logic ca urmatorul proiect pe lista a fost imoo.ro - agregator de anunturi imobiliare.

Imoo.ro este bazat pe Django/Python + SOLR, la fel ca autoo.ro. Pentru moment anunturile provin de la aproximativ 40 de surse, si sper eu ca oferta este destul de variata :)

La acest proiect au lucrat Andu, Ana (care cu ocazia asta a facut primii pasi in Python si care tot n-are blog :) ) si cu mine, cu Martin manager sef :)

In continuare ne jucam cu niste lucruri interesante pe imoo.ro, speram sa nu ne prindem degetele pe undeva :) Si cineva, candva, in internetul romanesc, ar trebui sa faca o analiza a site-urilor care transmit query-uri sql prin GET, in anul de gratie 2008.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ROFL query-uri in GET :))

4:23 PM  
Anonymous Marius Adrian said...

Se pare ca site-ul este in lucru de cateva zile! Ma bucur sa aud ca apare asa ceva si ca piata imobiliara este ajutata! Sper sa nu fie considerat spam daca postez si eu un site de anunturi imobiliare care poate ajuta pe oricine interesat de cazare la mare fara prea multa bataie de cap si la un pret convenabil! Imobiliare Constanta eu am fost multumit de serviciile lor!

12:06 PM  

Post a Comment

<< Home