Thursday, September 21, 2006

Jandarmeria Romana la datorie, ca de obicei

Aseara a fost un meci de fotbal, un derbi chiar, Dinamo-Steaua. Nimic nou pana aici (aceleasi hotii ale arbitrilor, aceleasi contestatii, declaratii, stiti restul...) doar ca domnii jandarmi au tinut sa ne aduca aminte ca traim in statul de drept pe nume Romania.
Mai pe larg spus, s-au gandit sa traga cu gloante de cauciuc in suporterii care venisera sa se uite la meci, sa-i calce cu caii din dotare si asa, de siguranta, sa le tranteasca si cativa bocanci in fata. Mai multe detalii aici. N-as fi scris despre asta daca n-as fi un fost un suporter destul de impatimit care obisnuieste sa mearga la meciurile echipei favorite, chiar si la cele din deplasare (cele din Ghencea sau Stefan cel Mare). Sunt rapidist si de aceea nu am avut "sansa" sa fiu printre cei batuti astazi, dar daca as fi fost stelist sigur m-as fi dus la meci si 99% sanse acum as fi fost prea batut sau eventual as fi avut prea multe gauri pentru a mai fi capabil sa scriu postul asta. Chiar aveam de gand sa merg in Stefan cel Mare pentru Dinamo - Rapid de peste doua saptamani. M-am razgandit. De acord, fiecare galerie isi are scursurile ei, dar de aici pana la a trage in oameni care erau nevinovati (90% dintre ei, cel putin) si a le muta dintii din gura cu bocancii din dotare e cale lunga.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Lasa ca nui chiar asa.Da si galeria de la un meci civiliuzat pana sa scuipe orice jandarm care se afla in dispozitiv sa rupa scaune si tot ce se poate rupe ii cale si mai lunga.

9:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

inteleg sa mergi la un meci pt. a te bucura de spectacol.insa de aici si pana la a te duce doar pt. a te bate cu jandarmii, e de asemenea cale lunga.in general,o galerie e compusa din toate scursurile posibile. probabil 5% din membrii galeriei sint suporteri adevarati.restul nu au ce face acasa.evident, e fain sa faci arte dintr-o galerie atunci cind transportul si si intrarewa la meci e libera

8:26 PM  

Post a Comment

<< Home